招聘中
最高可達 $18,000
月薪
餐廳: Chatterbox Express
資訊:

不知何時,這裏漸漸成為我們吃飯聚的好地方, 在港島區要找好吃的海南雞飯真的不容易。 自從知道這cp值比較高,海南雞又好食, 真的經常來這裏。 最重要係杯美祿哥斯拉, 完全 俘虜侄仔。為了品嘗這杯美祿哥斯拉,每次都是乖乖巧巧恭恭敬敬。hahaha..... 真的是同小朋友的秘密武器。今次當然 繼續要order,最鍾意食嘅 招牌文華海南雞飯, 其中一碟order了雞髀, 真係覺得好正,雞髀係加多10蚊。 啲雞肉真係滑捋捋, 最正真係個油飯, 煙韌爽身 充滿鹹香, 真係有諗過其實係咪可以淨係嗌多碗油飯, 因為實在太好味, 但餐牌上面又唔係好覺, 如果可以價錢加大碗飯就好啦😋😋😋星洲海鮮炒貴刁, 夠曬火氣 惹味十足, 香香辣辣而且啲蝦彈牙爽口, 仲有特色臘腸, 每次呢都係會叫 海南雞飯同埋呢個炒貴刁。 百吃不厭的組合。其實我都好想食咖哩, 但係同侄仔食dinner,就要嗌啲唔辣嘅嘢。 咖哩最特別就係配料用薯仔波波同埋 秋葵, 出面好少見到呢個配搭, 下次一定要偷偷再試。