2019-09-16 26 瀏覽
放工約咗朋友喺灣仔等, 諗住去電腦商場 買啲嘢, 好好彩放工去到巴士站即刻有車搭, 速去到灣仔😁😁😁 因為實在太順利太方便, 所以太早去到灣仔, 其中有2個朋友仲未到, 係巴士站對面見到間麵舖。 諗諗下都係早啲去食嘢,食完先行街。 潮式麵店佢嘅格局都算闊落😀傳統潮式粉麵店,仲要有我最鍾意嘅魚扎, 同埋魚皮餃, 即刻二話不說入去試試先。我要咗魚扎魚皮餃撈麵, 而家真係唔係咁多地方有魚扎食, 之前喺旺角試過但係之後已經冇埋喇😶。呢間嘅魚扎同埋魚皮餃非常之彈牙, 面質非常之爽口, 最重要只係53蚊啫。另外金錢肚河粉, 金錢肚好入味, 而且可否好滑溜😍😍😍另外嗌咗凍檸樂即係加14蚊好抵飲。不過溫馨提示,落單姐姐雖然有禮貌,但係記性麻麻地🙄🙄 要講咗好多次先攞到張單。。。。。。。

另外嗌咗凍檸樂即係加14蚊好抵飲。

2019-09-16
  • 金錢肚河粉