2019-05-19 847 瀏覽
新泉快餐生炸雞脾黑椒汁飯 $38呢度生炸雞真係無得輸!為左佢特登大熱天時行去, 炸過外層香脆又唔油膩, 中間入味, 而且咬落肉汁就會漏出, 肉質嫩而無肉騷味, 原本想影張咬開相, 不過同sis share 秒速KO 剩骨頭. 個日去size 大約手掌大, 之前sis 去有時仲大隻咖喱汁炸豬排飯 $38豬排勁大份, 其實我覺得係2塊size😂 炸得香脆炸漿薄, 不過肉質相對較乾, 無咬開炸脾juicy 感覺. 黎都係推薦炸脾. 另外包左凍飲同湯. 凍奶茶幾正, 凍檸茶入唔到鏡因為係等飯中已經被KO 了. 附送湯有中西, 好喜歡個羅餸湯, 酸甜足料夠味. Ps 話說, 本來地點唔算好就腳, 再加上本人路痴行多好多冤枉路, 去到流哂汗😂不過食完覺得係值既, 而且超級飽🙈 收銀自稱大角咀amy 姐好建談有趣, 比左張Gatsby 濕涼tissue, 救左我一命
新泉快餐

炸雞脾黑椒汁飯 $38

個日去size 大約手掌大, 之前sis 去有時仲大隻

咖喱汁炸豬排飯 $38

• 生炸雞脾