2022-09-25 91 瀏覽
有無試過自己親身係魚缸夾海鮮上嚟打邊爐😆我淨係試過夾蝦上嚟燒,都覺得幾好玩,今次朋友介紹咗我去一間有唔同款海鮮夾嘅邊爐店,海鮮控嘅我即刻book 位試啦,我今次係食上忍之卷,最大分別係有生蠔任食😍湯底我揀咗蕃茄羅宋湯同埋壽喜燒湯底☺️個蕃茄湯底勁多蕃茄,不過如果食海鮮我覺得壽喜燒會夾d🤣丸類、菜類、醬料區、甜品、飲品同海鮮區都係自助形式,海鮮區每日都有機會唔同款式,我今次去就見到有好多款式,有青口、鮑魚、賴尿蝦、🦐,🦀等,每張枱都有個桶比你出去裝海鮮用,只需加少量冰同水就可以凍暈d 海鮮,最推薦鮑魚好爽口,賴尿蝦又好鮮甜,食咗好多隻,淨係食海鮮都已經飽🤭刺身、熟食、肉類就可以經qr code自助落單,好鍾意食劍魚腩同馬刀貝好味,牛肉都有4款,有日本國產牛,必食飲品區竟然會有樽裝可樂,好驚喜

飲品區竟然會有樽裝可樂,好驚喜

2022-09-21
  • 瀨尿蝦