2023-06-10 879 瀏覽
大葱清酒 x 沙嗲湯底可以揀🦀或🦞或🦀🦞 小朋友才做選擇 why not both  仲包五款海鮮 有青口 🦪🦐鮑魚同🦑甘都係268 好抵食🤭每人仲可以揀四樣火鍋配料 除左火鍋必備肥牛  仲有鴨血 鵝腸!仲選了豬梅肉(瘦款)同雞滑當然唔少得吸湯必備嘅響鈴 竹笙 叫左野就去混醬 佢有一個醬料區 蔥怪表示開心 可以自己無限添加🤭 仲有啲開胃前菜拎 等你等野食同煲湯滾嘅時候有野咬下 好細心wor我地仲發現有自由拎嘅出前一丁 粉絲同indomee!! 好少見麵係可以任拎 海鮮就落曬清酒嗰邊湯底 佢有個表教你要滾幾耐🦞先啦  再到鮑魚同🦑 同🦀 之後即刻飲啖湯 鮮甜到不得了😋😋😋當然海鮮都好新鮮 🦀🦞肉質尤其彈牙!食曬啲配料之後兩個湯都好濃 好適合撈 出前一丁 不過真係飽喇 好乖忍一忍口😜 見倒隔離有花膠雞煲 超吸引 先不過好似要早一日預訂 下次試先
大葱清酒 x 沙嗲湯底
可以揀🦀或🦞或🦀🦞
每人仲可以揀四樣火鍋配料

我地仲發現有自由拎嘅出前一丁 粉絲同indomee!!
好少見麵係可以任拎
當然海鮮都好新鮮 🦀🦞肉質尤其彈牙!
食曬啲配料之後兩個湯都好濃 好適合撈 出前一丁
不過真係飽喇 好乖忍一忍口😜