2023-01-24 300 瀏覽
門口放有AK、Jer同肥仔既作品、裝飾比人影相。🥢牛小排鍋物定食 (配白飯•前菜•沙律•味噌湯•茶碗蒸)前菜係醃牛蒡,冇乜特別🤣沙律菜新鮮,加埋醋汁好開胃🤤🤤茶碗蒸蒸到好滑,入面有真蟹肉🤣唔係仿蟹柳🤣而且上枱仲熱辣辣,好正🤤鍋物有娃娃菜,菇,牛肉,豆腐,洋蔥。牛肉唔肥,湯底係用壽喜燒汁,唔會太稀,甜甜地,而且配菜都易入味,用湯黎送飯一流😋😋但美中不足既係佢冇個爐熱住佢,好快凍。🥢燒金目鯛一夜干定食 (配白飯•前菜•沙律•味噌湯•茶碗蒸)一夜干係好新鮮既魚味,但又唔可以話係腥味,所以我個人覺得一定要加埋檸檬落去同埋點埋個汁,個魚味先冇咁濃。但唔中意魚既人就盡量唔好揀佢啦🤣評分:味道:⭐️⭐️⭐️️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️整體:⭐️⭐️⭐️⭐️————————————————————————📌影の鳥📍尖沙咀亞士厘道9至11號順豐大廈地下

門口放有AK、Jer同肥仔既作品、裝飾比人影相。

🥢牛小排鍋物定食 (配白飯•前菜•沙律•味噌湯•茶碗蒸)
前菜係醃牛蒡,冇乜特別🤣
沙律菜新鮮,加埋醋汁好開胃🤤🤤

評分:
味道:⭐️⭐️⭐️️⭐️