終於有機會黎試吓, 當然要食招牌菜 Duck & Waffle 啦。我地叫左 Duck & Waffle set brunch & Ox cheek Benedict前菜是兩個人 share的:Beef Tartare:微辣的牛肉他他,撈勻生蛋食,好正👍🏻Corn ‘Ribs’:粟米燒得香香的,淋上辣醬,會吃不停的Congee:配上半隻流心蛋的白粥,又係冇得輸的😁主菜:Duck & Waffle :waffle 夠脆,鴨蛋夠香,油封鴨鴨肉滑嫩,太好味啦😋😋😋Ox cheek Benedict:朋友吃的,我實在撐太飽了,所以冇試甜品: Warm chocolate pudding: 可能主菜太出色啦,令我覺得甜品只是一般般,而且這個不是心太軟,沒有流心效果的。

前菜是兩個人 share的:
Beef Tartare & Corn ‘Ribs’:

Congee:配上半隻流心蛋的白粥,又係冇得輸的😁
Congee

主菜: