一入去見到凍海鮮竟然有龍蝦,味道都可以,爽口彈牙仲有肉汁,其他海鮮有青口、凍蝦、螺,凍蝦質素不錯,厚實爽脆,可以encore😋當日生蠔有兩款,分別是愛爾蘭和美國蠔,美國蠔有淡淡海水味,愛爾蘭餘韻豐富,帶有金屬味,裙邊位相當爽口,帶子位鮮甜又有回甘。雖然要排幾次隊不過都物有所值🦪😋芝士控見到這角落應該會失控😍有巨大的車輪芝士、熱溶芝士、還有多款芝士片,配搭餅乾、沙律、水果、cold-cut、煙三文魚都非常正呀!雪糕趁早未有人排隊,即刻整返兩球先!我揀左意大利奶昔同法式焦糖燉蛋兩款味道,自助配料加左kit kat 、Oreo 、杏仁同花生碎,之後再整多盒espresso 味~ 估唔到buffet 有咁多口味雪糕🤤🤤正😋食甜品先既好處就係乜都齊,而且無人同你爭😬😬除左呢個甜品櫃仲有朱古力噴泉、即製窩夫、pancake 同埋心太軟🥰熱盤都有幾多選擇,比目魚、烤肉串和冬瓜盅都值得一試即切牛肉非常軟腍多汁!仲有燒春雞不過已經食唔落🥲
凍海鮮

生蠔

甜品

熱盤都有幾多選擇,比目魚、烤肉串和冬瓜盅都值得一試
葡萄牙式燒比目魚
烤大蝦、烤雞肉串