2024-07-27 1893 瀏覽
同事推介我來這間店到食牛扒還有生蠔,因為慶祝生日,book 了8:00 一去到預留了餐廳最入!原來這店有室外,但枱經過好像只有兩張!我們兩人叫了生蠔拼盤,乳豬,意大利飯,魷魚圈!魷魚圈有少少過咗火外皮,但魷魚還軟熟,意大利飯好香黑松露,直得推介是乳豬,真的非常脆外皮,不需要點醬都好夠味,可能我麻麻地這果醬汁,佢有三個size 可選擇,一份,半隻同一隻!我地叫咗一份!兩人食剛好!蠔有三款在拼盤内,這個蠔是可以自己選擇的!但我哋就交由店員決定,我地只係說了要淡味的,不好太海水味重,我不太喜歡蠔我都覺得好食好新鮮,另外他們有10元一隻的,因為都好飽了,所以没叫到,下次會再去試下!蠔是可以自己選擇的!但我哋就交由店員決定,我地只係說了要淡味的,不好太海水味重,我不太喜歡蠔我都覺得好食好新鮮,另外他們有10元一隻的,因為都好飽了,所以没叫到,下次會再去試下!
2024-07-26
生日