2024-07-19 228 瀏覽
主打生酮飲食文化「酮福堂 X餇記冰室」最近又有新嘢推出,上次食完佢哋嘅生炸雞髀生酮西多士之後,一直覺得生酮飲食,原來都可以好好味,酮福堂嘅麵包更加keep住有買,知道佢哋啱啱推出咗全港首創生酮蛋白麵套餐,梗係要即刻嚟支持吓🫶🌟全港首創生酮蛋白麵套餐登場🌟套餐非常抵食,可以自選喜歡的食材,例如沙嗲牛肉、生炸雞髀、雞翼、雞扒、豬扒、榨菜肉絲配蛋白麵都可以,套餐仲有大大份火腿奄列和飲品😋🍜首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵 我就揀咗日常我最愛嘅沙嗲牛肉,牛肉軟腍腍充滿沙嗲花生香,配上超級滑捋捋的蛋白麵,估唔到咁好食🌮火腿奄列賣點係超級巨型大份,有火腿有雞蛋有齊營養所需,而且奄列嘅蛋煎得啱啱好唔會過熟,配蛋白麵一樣咁好味🧉生酮厚椰紅茶炎炎夏日最啱飲返一杯冰凍嘅生酮厚椰紅茶,味道充滿椰子和紅茶香,而且完全唔甜,好飲 🥪▪️首創生酮西多士西多士用嘅糖漿都係生酮,而且冇正常糖漿咁甜,但味道一樣,西多士的生酮麵包入口煙靭,而且中間的醬料亦是用咗生酮堅果醬,加上牛油和生酮糖漿,必食推介

🌟全港首創生酮蛋白麵套餐登場🌟

🍜首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵