2022-06-17
Keto Healthy Diet🖤 Keto Hot Pot♨️..有冇諗過食火鍋都可以食住瘦❓渝味曉宇一向都係我心水火鍋店推介之一❤️,今次仲首創生酮火鍋,共「酮」瘦住擦餐勁😍,特別轉用合適生酮人士既火鍋調味料,創造一系列健康生酮火鍋菜單,絕對讓一眾 Keep Fit「酮」路人可以大快朵頤🥢。生酮火鍋菜單:於由即日起至 2022 年 8 月 31 日於全線分店提供喔!ll $40
🐥養生花膠雞鍋 (+$20/位) (生酮) 🐽大骨滋補湯呢度既生酮湯底選用三黃雞🐥,加入花膠、新鮮蟲草花、杞子& 鶏湯等餚製。其肉質嫩滑,皮脆骨軟,味道鮮美。鶏湯🍲 選用老雞、鶏腳餚製 6 小時,餚至皮散膠質溶於湯中,養生之選。🔸美國Prime牛小排(半份) $128🔸滕椒牛舌(半份) $68
🔸美國桶蠔(半份) $108
🔸鮮黃喉(一份) $108
🔸桂花蚌(一份) $148
🔸鮮豬心(半份) $38
🔸海帶麵(半份) $38配料樣樣新鮮❤️,桶蠔大隻又肥美。滕椒牛舌惹味爽口。而其中使用海帶製成既海帶麵條🍜,主要係纖維,接近零卡,比一般麵質爽脆呢!
🔹青檸梳打 $48🔹羅漢果茶 $38呢度既特調梳打,採用生酮
有冇諗過食火鍋都可以食住瘦❓
l[生酮鴛鴦湯底]l $40 🐥養生花膠雞鍋 (+$20/位) (生酮)
🐽大骨滋補湯
🔸美國Prime牛小排(半份) $128
🔸滕椒牛舌(半份) $68
🔹羅漢果茶 $38
呢度既特調梳打,採用生酮糖作為代用糖,因此均是無糖飲料喔!而養生羅漢果茶,使用 15 粒羅漢果加水煲製 45 mins,甜味來自無添加既果糖,生津解渴, 適合生酮人士飲用添。
養生瘦身都可以食得好有「營」🤗。
×××[渝味曉宇重慶老火鍋 -Xiao Yu]×××