睇完戲勁肚餓,終於有機會嚟開呢頭食Belly Soul,我見佢之前嘅menu有每個set嘅營養成分,唔知點解依家冇咗,所以我肯定係咪真係Keto friendly飯$118,轉椰菜花飯加$20,跟餐配熱白桃烏龍茶好食!牛肉燉得好淋,椰菜花飯blend得好碎似小米或者藜麥咁嘅size,但係唔會好濕,飯入邊仲有少少粟米粒,不過唔係好多應該就唔會破酮嘅😂飯同餸嘅份量都好多,係略嫌牛肉嘅汁太稀同埋太多,浸到個底啲飯濕晒,如果可以分上會好啲不過杯白桃烏龍茶唔好飲😂好澀,平時都好少飲到咁澀嘅茶,飲落一啲白桃味都冇,我expect嘅白桃烏龍茶應該係有少少白桃嘅清香,所以我最後都冇飲晒,加錢轉嘢飲應該會開心啲😂生酮Tiramisu 跟餐+$38唔記得影自己個杯,所以影咗櫃檯嘅display ,唔知點解我個杯面頭冇可可粉,懷疑店員係新返工唔知,因為佢送餐嗰陣都搵咗一陣枱號🤣麻麻地,同Tiramisu唔係太大關係,基本上成杯淨係得mascarpone cheese,冇乜咖啡味又冇乜酒味,中間有兩三塊正方形唔知咩嚟嘅嘢代替lady fingers,但係因為好薄所以都食唔出除咗mascarpone chees

日式慢煮牛面頰

飯$118,轉椰菜花飯加$20,跟餐配熱白桃烏龍茶

生酮Tiramisu

生酮Tiramisu 跟餐+$38
麻麻地,同Tiramisu唔係太大關係,基本上成杯淨係得mascarpone cheese,冇乜咖啡味又冇乜酒味,中間有兩三塊正方形唔知咩嚟嘅嘢代替lady fingers,但係因為好薄所以都食唔出除咗mascarpone cheese以外嘅味,不過以tiramisu嚟講佢個價錢係抵嘅,如果兩個人share食都OK,自己食就有啲膩