2012-01-26
我係用團購券既,之前睇佢既網上評論,都幾多關於團購券既劣評,我今次就黎平反一下。我係星期四晚8pm食既,加一較平。不過團購價同即場入去食個價其實差唔多,唔平得了多少,所以如果各位真係驚團購質素同服務較差,就唔好團購lu……唔夠鐘都唔俾你入去坐,差少少都唔得,雖然佢係冇錯,但感覺上唔太好。間餐廳坐唔滿人。服務方面,上菜唔算慢,點既刺身同其他料理都冇漏,而且都係合理時間上到。食物質素方面,刺身好好,又厚,都算新鮮。食物種類選擇亦算多。以呢個價錢(連加一約$130)係呢個通脹時勢可以有咁既食物同經驗,一定係抵。不過我相信好大原因係只係平日,餐廳都坐唔滿人,所以服務較星期五六日好。有一個缺點係飲品較甜,飲得多真係濟。所以我高度評價呢間餐廳既團購,不過都高度奉勸各位揀平日去食,咁就會好似我咁,食到飽騰騰,好滿足咁走^^。
有一個缺點係飲品較甜,飲得多真係濟。