2019-05-18
大坑出名多餐廳,雖然唔順路但都專程過去搵食😝 今次搵左呢間小店支持下呢!裡面坐位唔多,但枱與枱有距離,坐得都幾舒服。內在環境設計簡約,有一棵植物做裝飾,加強文青氣息。ice shaken tea - passionfruit $44生果味比較重,茶味不太多,味道ok 不太甜,但如果用玻璃杯會好看些,現在和杯墊及飲管都不太夾哦!all day breakfast - house $108份量好大,而且係我食過最高質既all day breakfast😍 有煙三文魚、煙肉、香草腸、茄汁豆、大菇、炒蛋、牛油果醬烘麵包、沙律菜。茄汁豆加香草煮,味道又多一個層次,心機之作,沙律菜都有好幾種,小蕃茄好甜好新鮮,而最鍾意個沙律汁,我未食過呢個味道,好開胃好好味。特別稱讚牛油果醬烘麵包,我本身好鍾意食牛油果,所以見到都好驚喜,而且工序都唔少呢,所以睇得出是用心製作呢!好味!支持用心小店,下次要再黎食過😋😋
好味!支持用心小店,下次要再黎食過😋😋