2015-11-18
每次路過都會被餐廳門口旁邊既佈置吸引,感覺好fresh ,今晚終於忍唔住約朋友一齊試下,餐廳燈光柔和,營造浪漫氣氛,地方不大,D枱就擺放得有D密,但整體裝修有風格,坐得都唔算太迫,餐牌係電子化,用iPad 參選菜式,朋友未到齊,叫咗杯green tea latte , 有拉花架,濃濃綠茶,又滑又好味,未食已經笑咗😉 點了不算多食物,但好滿足👍 無論賣相,味道,食物既配搭都好滿意,值得推介有煙三文魚沙律,沙律醬係自家制,好特別,什菜千層麵,似是好普通既一道菜,但好味到喜出望外,唔識形容,原來D pasta 全部自家制,煙韌好有咬感,我個人最唔鐘意林pat pat ,仲有白菌露荀蕃茄闊麵,煙韌既麵條加埋自制濃濃蕃茄醬,好好味,最後點小得甜品,叫咗青檸芝士餅,不過不失喇,青檸同芝士D味分開咗,仲有鮮果奶凍, 嘩👍味道好新奇,D味夾到不得了,好滑好滑,有D似乳酪,但又冇乳酪既酸味,甜甜地,簡直一試難忘,今晚又笑住瞓😁