2022-11-19
前排上網見到人地介紹呢間係Minimal旗下既舖頭 即刻bookmark左要去試吓☺️ 呢間開係南豐紗廠 所以平日既中午時段都唔多人~比目魚定食 💰138一上枱已經覺得賣相好吸引 係好日系feel嘅定食set😋 開頭覺得定價有啲貴 但見到佢每樣前菜都唔係hea整 即刻覺得值回票價😜 前菜最驚艷嘅係個醃蘿蔔 面頭加咗啲柚子皮 成個感覺好清新 另外比目魚係用麵豉醬醃 魚肉好滑亦都好入味🤤 全個set食晒真係好飽😆蜜柑芝士撻配山椒柚子雪葩 💰72因為朋友生日 即場問店員可唔可以寫Happy Birthday係碟上 店員二話不說就say yes 👍🏻個芝士撻係好似壽司郎個果卡達拉娜 所以好驚喜😍 雪葩就唔太食到山椒味 柚子味就好出~ 夾埋蜜柑一齊食酸酸甜甜咁唔會覺得膩😋食完覺得呢間食物質素好有驚喜 同埋食物既配搭真係有花心思💕 相信weekend應該會多返啲人流(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
比目魚定食 💰138
蜜柑芝士撻配山椒柚子雪葩 💰72