2023-04-06
服務員好有心機介紹菜單 推介左幾款比較少見嘅西餐(傾傾吓發現原來係老闆😆之外亦都係呢度總廚🤘🏻)蒜香乾蔥牛油忌廉汁煮紐西蘭鑽石蜆配意大利包紐西蘭鑽石蜆肉每日新鮮運到(老闆介紹由於紐西蘭顯用一年四季都會有,所以蜆嘅質素相對穩定👍🏻)蜆肉新鮮鮮甜配埋個汁係好味😋上面一條條我哋以為係大蔥原來係大蒜😯沾滿汁同蜆肉個包一啖吞咗😂好食到加包(連汁都清埋)原隻龍蝦配酸忌廉牛油果蟹肉他他醬汁酸忌廉每日新鮮自家製打出嚟👍🏻味道亦相當平衡唔會太,冇蓋過龍蝦、蟹肉同埋牛油果嘅鮮味🤘🏻沙律菜新鮮 龍蝦肉撈埋一齊食好清新 燒加拿大厚切保濕豬架 9oz 配蜜糖芥末醬第一次聽到有保濕豬😯 服務員話係搽咗SKII嘅豬呢個補濕嘅技術可以keep住豬假肉質嘅濕度所以就算煮完出嚟肉質鮮嫩,一啲都唔會乾柴❤️熟到亦係啱啱好!個side仲可以簡鐵板薯條/香草牛油焗薯角、意式燴雜菜/田園沙律好少何見到配菜有得揀繪雜菜,仲要係六款雜菜新鮮切好再用茄汁炒👍🏻好有心又好味 所有嘢食得出新鮮係幾咁重要仲有一個自家製嘅鮮忌廉薯蓉(用美國薯仔新鮮打)聽到隔籬枱加咗話好好食😂但係由於我哋已經好飽,唯有留返下次😊見到佢哋仲有一個身份證入邊英文字
服務員好有心機介紹菜單
推介左幾款比較少見嘅西餐
(傾傾吓發現原來係老闆😆之外亦都係呢度總廚🤘🏻)
蒜香乾蔥牛油忌廉汁煮紐西蘭鑽石蜆配意大利包
紐西蘭鑽石蜆肉每日新鮮運到
蜆肉新鮮鮮甜配埋個汁係好味😋
上面一條條我哋以為係大蔥原來係大蒜😯
沾滿汁同蜆肉個包一啖吞咗😂
好食到加包(連汁都清埋)
原隻龍蝦配酸忌廉牛油果蟹肉他他
醬汁酸忌廉每日新鮮自家製打出嚟👍🏻
味道亦相當平衡唔會太,冇蓋過龍蝦、蟹肉同埋牛油果嘅鮮味🤘🏻
沙律菜新鮮 龍蝦肉
撈埋一齊食好清新
燒加拿大厚切保濕豬架 9oz 配蜜糖芥末醬
第一次聽到有保濕豬😯 服務員話係搽咗SKII嘅豬
呢個補濕嘅技術可以keep住豬假肉質嘅濕度
好有心又好味 所有嘢食得出新鮮係幾咁重要
仲有一個自家製嘅鮮忌廉薯蓉(用美國薯仔新鮮打)
聽到隔籬枱加咗話好好食😂
但係由於我哋已經好飽,唯有留返下次😊
見到佢哋仲有一個身份證入邊英文字母嘅Special Offer😋
大家都可以睇吓😆
希望能夠一直keep住呢份初心同味道呀!🙂