2017-09-01
呢間位於沙田既西餐廳, 其實每次經過都想去試一下, 因為每晚都會有少少既人龍, 相信佢必定好美味! 今晚就決定試一下!先講講無論由一開始帶位, 落單, 到refill水等服務, 都非常有禮, 值得一讚!先介紹一下佢地有幾種唔同既手工啤酒, 而我地因為揀左焗蠔, 所以亦都揀左佢MENU推介既呢款手工啤酒如果我無睇錯, 佢係8.4%既ALCOHOL, 飲落非常有麥既味道, 亦都帶一點點麥牙塘既甜, 當然因為8.4%既濃度, 所以要有心理準備啊! 係好好飲既!點完菜, 會有好好味既餐包作"前菜"焗蠔非常新鮮, 芝士亦夠香濃, 好好味parma ham caesar salad, 沙律菜非常新鮮清甜, 亦都唔會令你失望main dish就係呢個辣肉腸PIZZA, 批底夠薄夠脆, 上面亦都鋪滿左洋葱磨菇等配菜, 完全睇到佢既用心制作, 好惹味啊!突然既驚喜, 真係唔係一早安排架~ 多謝餐廳既幫忙, 感激!一間非常好味既西餐廳, 應該可以令你忘記都巿人既煩惱, 開開心心咁吃一餐.
先介紹一下佢地有幾種唔同既手工啤酒, 而我地因為揀左焗蠔, 所以亦都揀左佢MENU推介既呢款手工啤酒 如果我無睇錯, 佢係8.4%既ALCOHOL, 飲落非常有麥既味道, 亦都帶一點點麥牙塘既甜, 當然因為8.4%既濃度, 所以要有心理準備啊! 係好好飲既!
點完菜, 會有好好味既餐包作"前菜"
焗蠔非常新鮮, 芝士亦夠香濃, 好好味