放假周圍食下野💕今日去左元朗蘇記流心燉蛋😍💞呢到全店只得一款出品💝每一啖入口都感受到花好多功夫,口感好滑,我今次叫左碗熱既$33,老闆好細心提我要由外邊食左先再食中間,中間係流心架好好味啊😍😍👴老闆好用心制作,以前食過其他店既會好甜,食一半已經唔想食,蘇記完全無呢樣野,因為唔會太甜,啱啱好,好滑好流心(成碗食晒😋).咁啱我地食完準備走,有一位義工姐姐嚟買左好碗,我又多口問下佢啦😜原來係攞去老人院做義賣,老闆真係盡心盡力👏👏👏等義工姐姐嚟前5分鐘先整比佢(話返熱會無左口感唔要得😭)呢啲傳統店鋪真係買少見少,傳統手藝又花時間又花功夫,越嚟越難生存希望可以繼續係香港見到呢啲店鋪💪💪支持支持小店
希望可以繼續係香港見到呢啲店鋪💪💪支持支持小店

流心燉蛋