2024-12-29 266 瀏覽
屯門真係一個美食卧虎藏龍嘅地方,去完朋友屋企開完Party,佢話屋苑附呢間西餐廳唔錯《Stimulate Cafe & Restaurant》餐廳裝修簡約有格調,座位舒適,店員每上一道菜都會解說一下,睇得出餐廳好用心對待食材及客人頭盤龍蝦湯配餐包龍蝦湯料足濃郁,麵包配上佢地自家製蕃茄芝士醬龍蝦汁焗卜卜蜆粗管粉卜卜蜆鮮甜美味,卜卜蜆份量好多,龍蝦汁味道濃郁,配上有口感的粗管粉麻辣牛肉醬寬條麵配 62度慢煮溫泉蛋愛辣人仕可試,麻辣好惹味,加上溫泉蛋濕潤嘅口感,與辣融合,好味非常厚切美國極佳黑安格斯西冷200g呢個西冷上檯真係驚喜萬分🤩擺盤砌左一幅藝術品出嚟😍 羽衣甘藍炸完同紫菜口感係一樣,薯仔、菇類及車厘茄,亦花了心思。牛味濃郁有口感,一份主菜真係視覺味俱全👍🏻Order 2杯白酒,果味濃,岩哂我地口味餐廳當眼位置有一個雪櫃,睇到當日食材及扒嘅種類,整餐飯,色香味視覺有齊,下次絕對會回頭試佢地嘅黃油雞飯同M7和牛T 骨

頭盤龍蝦湯配餐包
龍蝦湯料足濃郁,麵包配上佢地自家製蕃茄芝士醬

龍蝦汁焗卜卜蜆粗管粉

麻辣牛肉醬寬條麵配 62度慢煮溫泉蛋