2022-12-17
💥用心咖啡店、週末鬆一鬆📍辦館|葵涌📍人均消費 $ 1 X X#CL葵芳 #CL四圍食 #CL西式 ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️平時行過見到佢既分店都幾多人,今次約朋友去葵廣行街👭佢話比我知原來葵廣附近都有間辦館(大約行5-10分鐘)少人好多,傾計hea下岩哂💬💟鹹牛肉炒蛋吐司 $ 6 8厚吐司唔係平時嘅麵包,應該係丹麥吐司🍞有香濃牛油味🧈而鹹牛肉炒蛋唔會過咸,即食既話仲會脆脆地添😌💟 日式叉燒豬骨湯烏冬 $ 6 8一上枱已經聞到好香,個湯底超濃郁🍜烏冬掛湯力唔錯,啖啖都食到豬骨味呀,最緊要叉燒有咬口唔會冇晒豬肉味🐽💟 焗蕃茄雞肉芝士長通粉 $ 1 0 8望落去唔係好大碟,但係估唔到食落都幾飽肚😎芝士夠多可以做到拉絲🧀啖啖長通粉都被芝士同蕃茄醬包圍💛好滿足👍🏻💟 Rose Latte $ 3 8超好味呀,直頭治癒左一個星期番工既疲勞💫 清新玫瑰味配上奶泡,真係人生一大享受🥹🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍辦館|葵涌
📍人均消費 $ 1 X X