2023-07-24 86 瀏覽
今年夏天,下午出街個太陽好似火爐咁,行一陣都曬到皮膚灼痛。趁住暑假,想同小朋友去玩,除咗室內同沙灘真係冇咩地方好去。又到咗星期日,上網搵緊乜嘢好地方時,睇睇下見到貓貓餐廳,都可以一試喎!室內,有嘢玩,有嘢食,即刻出發~~因為我哋冇訂枱,到餐廳門口時,職員已經提我哋下次要訂枱,仲俾埋訂枱link 我地。咁我哋去到門口,梗係想入去食嘢啦,好彩有客人no show, 我哋有位坐。先穿鞋套,可以入餐廳場內,跟住要消毒雙手。餐廳都算大,比我想像中多貓貓,我哋叫左一客二人餐,包括餐湯,沙律,一個Pizza,一份溫泉蛋卡邦尼意粉,加$28有小食拼盤。以動物餐廳黎講,我覺得佢算數一數二好食,記得以前去動物餐廳,大部份都係難食。根本都唔係搵廚師煮,求其搵個職員,多少少經驗就去煮。這間動物餐廳比較用心,感覺到佢真係搵個廚師去煮,除咗有貓貓作伴,仲有用心嘅食物。限時90分鐘,準時會有職員禮貌地提你,一切滿意。

限時90分鐘,準時會有職員禮貌地提你,一切滿意。