2025-02-20 0 瀏覽
喺西營盤地鐵站對面有間出色嘅Cafe👍🏻地點十分方便,環境好chill🤩食物質素唔錯😌仲有lunch set Menu🤍好抵日式明太子海鮮意大利粉 $119意大利粉每一條都好掛汁😆明太子味道好正🙌🏻加咗蟹籽係面,增加口感🥰海鮮有魷魚,蝦等等,好新鮮又爽口✅lunch set 仲配有蘑菇湯,粒粒蘑菇,好正👍🏻牛油果煙三文魚沙律 $109沙律菜好新鮮🥗加上大大份煙燻三文魚口感豐富💕牛油果份量可以再多少少就好啦🥑配法式蜜糖芥末籽醬汁增添咗甜味,非常適合喜歡清新口味嘅人🙋🏻‍♀️Tiramisu $69完美餐後甜點😋咖啡味突出,有一種入口即溶嘅感覺,奶油好滑順感,同手指餅嘅鬆軟形成絕佳嘅對比😌個人覺得偏甜少少Latte Macchiato (跟餐+$21)每一杯有唔同嘅拉花效果😍這杯咖啡奶泡層次分明🤩咖啡超級濃郁,好提神😝📍Coffee By Zion 西環西營盤第一街83號地下1號舖

日式明太子海鮮意大利粉 $119

牛油果煙三文魚沙律 $109

Tiramisu $69

Latte Macchiato (跟餐+$21)

📍Coffee By Zion
西環西營盤第一街83號地下1號舖