A5和牛🐮 + 夢王🥚🍚 @HKD68 你冇睇錯.. 依家至8月底仲有88折. 60蚊就可以食倒喇🤩仲可以揀溫泉蛋/流心蛋/太陽蛋/生食蛋🍳如果我住附近應該會肥死😂香辣肉碎x 夢王蛋 關廟麵🍜關廟麵又爽又滑. 撈墊辣肉碎 超惹㗎🩷食得辣既要加埋枱面既辣酒..會勁香✨聽講…呢度嘅豬頸肉係先蒸過然後先煎嘅,做到外脆內軟嘅感覺. 下次要試下😆 炸物都好出色. 💁🏻‍♀️一定要一定要食炸韭菜餃🥟. 勁juicy..入面有韭菜味之餘係鬆軟鬆軟嫁. 重點係..皮超薄! 炸鯪魚球都要食!超大舊!好結實爽口🙆🏻‍♀️紫菜牛丸湯🫕用既係頭水紫菜🌱食落去口感豐富. 最後…一定要食埋炸鮮奶🥛😂個皮勁酥脆. 中間係軟軟既奶芯✨我最鐘意淋d 煉奶上去再碌到包晒邊. 食落充滿奶香之餘..0油膩 0邪惡感😆 作為Foodie 內心曾經糾結過..好怕介紹完間餐廳..之後佢變咗排隊餐廳..就好難再食番.🥲 依家愈黎愈多人北上消費..我真係好擔心以後食唔番哩d 美食.. 希望哩間小店一直都在.,係用心經營的街坊小店🩷
A5和牛🐮 + 夢王🥚🍚 @HKD68
仲可以揀溫泉蛋/流心蛋/太陽蛋/生食蛋🍳
如果我住附近應該會肥死😂

香辣肉碎x 夢王蛋 關廟麵🍜

炸物都好出色. 💁🏻‍♀️
炸鯪魚球都要食!超大舊!好結實爽口🙆🏻‍♀️

紫菜牛丸湯🫕
用既係頭水紫菜🌱食落去口感豐富.

最後…一定要食埋炸鮮奶🥛😂

• 夢王和牛丼