2021-02-28 87 瀏覽
自從住咗喺土瓜灣之後,成日都會喺土瓜灣,紅磡同黃埔搵食。餐廳開得好多,所以成日都會想搵新店試吓呢條街有好多嘢食,樹立左呢間漢堡包小店,餐廳細細,堂食亦只有立食位置,如果可以加多幾張櫈就可以慢慢嘆啦😘當然要相機食先😆😆😆唐揚魷魚配秘製辣香草菇汁🦑呢個小食真係好有驚喜!好少會喺漢堡包店食到炸魷魚魷魚鬚新鮮熱辣,外脆內熱而且佢味道都醃製得唔錯,特別一提佢嗰款醬汁味道真係幾襯!Classic burger🍔食漢堡包一定要食佢哋嘅招牌漢堡,大大個嘅漢堡包其實一個人食真係好飽,入邊嘅蔬菜好新鮮,漢堡肉調味都唔錯,不過個人比較鍾意有啲半生熟,口感會更加Juice芝士辣肉醬熱狗🌭肉醬配熱狗呢個配搭已經唔係新鮮事,新鮮熱辣嘅芝士呈現半溶狀態,肉醬食起上嚟都幾香,不過我覺得辣味可以再加重😏😏😏向來重口味嘅嘢最啱我

當然要相機食先😆😆😆

唐揚魷魚配秘製辣香草菇汁🦑
呢個小食真係好有驚喜!好少會喺漢堡包店食到炸魷魚
魷魚鬚新鮮熱辣,外脆內熱
而且佢味道都醃製得唔錯,特別一提佢嗰款醬汁味道真係幾襯!

Classic burger🍔

芝士辣肉醬熱狗🌭