2018-04-26 1073 瀏覽
今日LUNCH心血來潮, 想食個西餐.  去到SIMPLY LIFE又係一條人龍, 就一於試下排一排, 試下係咪真係咁GOOD!  一排就係半小時, 佢亦不設訂位.  令我諗起日本人既排隊文化, 同埋一定係好好味!坐低睇下LUNCH MENU, 大部份都係感覺細細份量既SET.  沙律, 煎魚, EGG BENEDICT, ALL DAY BREAKFAST.... 等等, 最後我因為好肚餓, 揀左個BEEF BURGER SET 跟一杯西柚冰茶.加$10 就可以有餐湯或SALAD, 今日係蕃茄湯.  份量夠, 入面有一開二車喱茄, 有CHEESE同香草調味.  感覺好RICH, 好好味.BURGER到, 都係份量好足夠, 有埋薯條同酸瓜.切開中間牛肉熟度岩岩好, 肉汁豐富, 美味, 十分有質素.講下環境可能係LUNCH關係, 非常嘈吵, 不適合想靜靜地坐下同傾偈.果然日日要排長龍係有原因, 終於明白早起的鳥兒有蟲吃的道理.   不過都值得再去!

BURGER到, 都係份量好足夠, 有埋薯條同酸瓜.

切開中間牛肉熟度岩岩好, 肉汁豐富, 美味, 十分有質素.

2018-04-26
30 分鐘 (堂食)
  • BEEF BURGER