上星期日落大雨,晚餐時間行經銅鑼灣,又忽然好想食 pizza🍕,於是就係網上揾下附近有咩好pizza食,見到好多人推介呢間,甘就決定去試下:餐廳佈置簡約,座位寬敞,我同朋友選擇左錯喺窗邊,可以望到銅鑼灣嘅夜景,舒服又relaxing 😊我地叫左兩個set(湯+主菜+飲品):⭐️香濃野菌湯+忌廉牛肝菌米仔粉🥘(米仔粉)🍹阿梅- 有青蘋果汁及果肉 、話梅粉、話梅肉同梳打 ,估吾加起嚟,甘合襯,好飲!👍 $210⭐️忌廉龍蝦🦞湯(酥皮)+龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦薄🍕- Pizza用料豐富,有龍蝦蛋黃醬、大蝦、菠蘿,每啖都口感十足!😋☕️暖男(熟)- 有黑加侖子汁、玉桂枝、八角、丁香同藍莓乾,我第一次飲咁樣嘅配搭,酸酸地,好味,暖身又開胃👍$238而且係等候用餐嘅時間,全程感受到店員用心製作,服務態度又非常好,抵讚👍

我地叫左兩個set
(湯+主菜+飲品):

⭐️香濃野菌湯+忌廉牛肝菌米仔粉🥘(米仔粉)
🍹阿梅

⭐️忌廉龍蝦🦞湯(酥皮)
+龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦薄🍕
☕️暖男(熟)