2012-08-27 19 瀏覽
我都受唔住氣,即時注冊, 即時講吓我食呢間"用心":因之前團購了2張在尖沙咀的食券,食物好!態度好! 所以就團購一口氣買了8張, 點知.... 太失望了.BOOK位: 同之前個位一樣, 打了好多次電話都沒有人聽, 怕佢執咗,所以入來睇下有沒有人寫食評(有即未執). 打通後原定的日子無位 FULL, 星期六,日,假期要到9月底先有位, 太長時間怕怕! 邊日有位就邊日去食, 以免執咗無得食.訂了7:00PM, 因為食評差,怕遲了去到又話無位, 所以未到齊人就先上去攞位, 入到去給了間房,(去到先開燈,好似貨倉咁)落單:8張飛只有4碟主菜? 單張唔系記明以位計? (原本計劃系4張半隻鴨, 其他4張系各4款, 即可以試晒的主菜)算! 以為系大碟, 點知.....細碟到好似小小食. 攞住個團購時的單張去門口問個小姐(因為都見有人), 問無理由, 張紙寫明系以每位計, 點會2人只有個小碟主菜? 佢既然俾張咭片叫我地: 你打電話問我老細, 唔好系到吵住我地的客!!任食的小龍包+青瓜+雞軟骨: 只系1.5小時內任食! 我地因人未齊, 所以問佢地可唔可以俾長少少時間. 佢地就話OK無問題一開始各給了2
我都受唔住氣,即時注冊, 即時講吓我食呢間"用心":

一開始各給了2份(按人頭一人2個包), 食完加單再來2份.....各追了有7,8次先再來了1份(但份量好少),因為主菜得個幾口, 一人都食唔到一件, 所以無叫白飯. (叫住就只會系食白飯). 所以又追加2籠包......等系要不停問幾時來? 答案都系: 蒸緊.(但幾出面非團購的客一坐底已經有小龍包!!

燙各4: 太難食, 全面原封不動.

飲品: 除咗凍奶茶
, 其他真系如清水.

2012-08-14
用餐優惠