今晚想來一場港式茶餐廳盛宴,就嚟到位於荃灣嘅「荷里活冰室」食晚餐啦!咖喱牛腩飯✨。我要講,真係好好食🤗🤗 牛腩炆得軟腍入味,咖喱醬超香濃!配上香噴噴嘅白飯,簡直係人間美味!🤠魚湯碧綠蝦球魚片泡飯✨。 喂,呢個組合真係太創新!🤭 魚湯鮮甜配上綠色蔬菜同蝦球魚片,每一口都好滿足!10分滿足有10分滿足!😣😣好好味✌🏼紅豆冰✨. 最後,飲品方面推介紅豆冰,冰涼爽口,紅豆嘅甜味同冰涼感完美結合,好解渴同開胃!熱檸水✨. 另外,如果你想飲暖暖嘅飲品,熱檸水係一個好選擇,酸酸甜甜,暖到心頭!🍋🍋總括嚟講,呢間嘅荷里活冰室整得非常用心,食物新穎獨特,價錢公道,份量十足,實在值得大力推薦!食過一次都會再嚟。🤛🏻