2020-10-13 149 瀏覽
好鍾意捐窿捐罅搵小店慢慢嘆輕鬆下😍成日覺得呢啲小店cafe會特別用心設計食譜及製作食物😚😚bookmark已久,終於食到喇😋🥞自家蕃薯椰子班㦸$118😍😍呢個pancake好特別真係好特別!!有別於平時食開鬆軟既班㦸,無加蛋🥚奶🥛油🧈,主要用左蕃薯及亞麻籽攪拌而成,所以食落會比較煙韌紮實,非常飽肚😂😂pancake仲保留左蕃薯粒粒,每層都搽左紅莓花生醬,紅莓味唔突出,花生醬就勁香濃😌😌亦有焦糖香蕉及椰子片既香甜👍🏻👍🏻非常用心😏順帶一提,千萬唔好當飯後甜品🤣🤣🤣我覺得係飽到當主食呀可以!班㦸無論口感味道賣相都好得😋推~~~☕️Golden Latte$52其實我唔飲咖啡,好怕果陣咖啡除😌😌但呢杯香料咖啡唔知點解又好想試,一試喂好唔錯喎🤣🤣可能因為奶味勁過咖啡味,反而陣陣肉桂香更吸引我不停想飲🤪好彩夜晚都訓得著😚😚

🥞自家蕃薯椰子班㦸$118

☕️Golden Latte$52