2017-08-24 2463 瀏覽
朋友帶路下來到依間小店(老實說,門口不在大街,平日走過根本唔會注意到依到有間餐廳)一入去,簡約裝潢,有一種小店獨有風味平日午餐包餐湯/salad,主菜,甜品($98,飲品要加$20)當天提供的是蕃茄湯很足料,滿滿的蕃茄蓉,酸酸地很開胃(其實無咩特別,只係個餐包左,反而朋友的沙律好像更吸引)主菜選了5成熟的牛扒(要加$40, 其他選擇都唔使加錢)很有驚喜的主菜,牛扒超有牛味,口感亦很好,真的要讚。薯條係粗薯新鮮炸起。個主菜真係。食完仲有個超邪惡甜品:雪糕brownie, 對於極愛甜品既我真係無得頂(依d真係外國味道既甜品,仲正過cheese cake...!)另外要左杯coffee($20),又係高質貨,很香濃的味道整體來講,除左頭盤唔太特別,其他食物都算得上高水準,價錢唔算平($170),但係真係對得住個價,合理

一入去,簡約裝潢,有一種小店獨有風味

當天提供的是蕃茄湯

主菜選了5成熟的牛扒(要加$40, 其他選擇都唔使加錢)

很有驚喜的主菜,牛扒超有牛味,口感亦很好,真的要讚
。薯條係粗薯新鮮炸起。個主菜真係

另外要左杯coffee($20),又係高質貨,很香濃的味道