2023-05-18
自家製豬頸肉漢堡 $60 比較少見豬頸肉burger. 豬頸肉係舖頭自家製, 醃得幾入味, 厚身口感爽脆, 油脂豐富幾嫩, 略油膩左d 應該配意粉或者飯比起包會更夾. 個包烘熱過, 幾香口. 配埋sauce、生菜同蕃茄食幾好食黑胡椒炸雞脾配扁意粉 $50炸雞脾外皮炸得香脆, 🍗肉質嫩滑. 炸得幾出色. 醃得好入味覺得略咸左DD. spaghetti 口感剛好,唔會太腍, 簡單配以olive oil 等整香. 唔錯.沙嗲雞髀肉串 $14雞肉串都唔錯, 原以為係串燒咁, 但原來炸雞翼~炸香過. 炸完外層香脆而中間肉質嫩滑多汁, 幾入味又唔會太咸, 不過就唔太食到沙嗲味椒鹽雞軟骨 $25 新鮮炸起好香口惹味, 佢仲有少少檸檬汁減低油膩感🍋自家制檸檬薏米水 $7 自家制唔會好甜, 仲有好多薏米係底, 感覺幾健康南瓜湯 $7味道都幾天然少甜定價唔貴 仲有超可愛嘅喵喵
自家製豬頸肉漢堡 $60
黑胡椒炸雞脾配扁意粉 $50
沙嗲雞髀肉串 $14
椒鹽雞軟骨 $25
新鮮炸起好香口惹味, 佢仲有少少檸檬汁減低油膩感
🍋自家制檸檬薏米水 $7
自家制唔會好甜, 仲有好多薏米係底, 感覺幾健康
南瓜湯 $7
味道都幾天然少甜