駱駝漆大廈3座,上5樓,望到有個好靚既花花牆門口就係! 入到去啲位都幾好坐,都係梳化椅,環境清新舒服。一坐低就有免費既牛舌漬前菜招待👍店員介紹要用QR code落單,因為個menu新d!懷疑個工廠大廈啲網絡收得唔好,開頭有少少問題,不過啲staff都非常friendly,主動幫忙,仲offer畀部手機我哋點餐。建議link返佢個wifi, 咁scan QRcode落單就ok Scan咗會睇到個新menu比佢紙本menu其實豐富好多!🥘松葉蟹鉗海鮮鍋 $148日式火鍋系列,有白菜、金菇、生菜、香菇、松葉蟹鉗肥美嘅生蠔、魚片,整體不錯!個湯底仲幾好味,忍唔住係咁飲。中途Staff見到我哋個煲有小小滾起,就即刻幫我哋調火,又教好個冷氣,仲好細心講解,服務真係好好!👍🥟雞皮餃子超級推介呢個必試!!!超級特別,佢唔係用餃子皮,係用雞皮包!燒得香脆嘅雞皮,咬落勁卜卜脆!脆口之餘又滲出雞香味!😋後知後覺難怪店名叫"鳥棲"!主打無荷爾蒙雞既美食,下次要叫返多d雞類試先得!🍡黑豚荔枝卷$38燒得香脆嘅豚肉,包住清甜多汁嘅荔枝,味道平衡得好好,又減去黑豚肉嘅肥膩感。🍛滑蛋黑毛豬扒飯$82個汁甜甜地,都ok
駱駝漆大廈3座,上5樓,
望到有個好靚既花花牆門口就係!

入到去啲位都幾好坐,都係梳化椅,
環境清新舒服。

一坐低就有免費既牛舌漬前菜招待👍

店員介紹要用QR code落單,
因為個menu新d!
懷疑個工廠大廈啲網絡收得唔好,
開頭有少少問題,
不過啲staff都非常friendly,
主動幫忙,仲offer畀部手機我哋點餐。
Scan咗會睇到個新menu比佢紙本menu其實豐富好多!

🥘松葉蟹鉗海鮮鍋 $148
日式火鍋系列,
個湯底仲幾好味,忍唔住係咁飲。
中途Staff見到我哋個煲有小小滾起,

🥟雞皮餃子
超級推介呢個必試!!!
超級特別,佢唔係用餃子皮,係用雞皮包!
燒得香脆嘅雞皮,
咬落勁卜卜脆!脆口之餘又滲出雞香味!😋
後知後覺難怪店名叫"鳥棲"!
主打無荷爾蒙雞既美食,
下次要叫返多d雞類試先得!

🍡黑豚荔枝卷$38
燒得香脆嘅豚肉,
包住清甜多汁嘅荔枝,
味道平衡得好好,
又減去黑豚肉嘅肥膩感。

🍛滑蛋黑毛豬扒飯$82
個汁甜甜地,都ok!

唔好睇少佢收埋係工廠大廈入面,
嗰日weekday夜晚去食,
都full house架!
真係好受歡迎!要食既建議book定枱穩陣!