2022-06-26 458 瀏覽
一入去餐廳嘅氣氛已經好舒服😆成餐飯嘅感覺就好似去咗朋友屋企食飯咁~ 感覺好親切🥳 絕對係用心經營嘅小店👍👍Burrata Cheese, San Daniele Prosciutto ($148)頭盤已經好impressive,芝士柔軟香醇,裡面嘅cream食落好fresh,配搭火腿剛剛好🥰 一啖芝士,一啖火腿,夾埋熱辣辣嘅sourdough麵包😍😍😍 carbs + fats 超滿足🥳🥳Duck Breast a-la-plancha ($288)第一次食鴨胸食到好似牛扒咁🤤一般鴨胸都會覺得好乾,但呢到煮得啱啱好🥰 椰菜花蓉作為伴碟畫龍點睛🤩🤩 100分🥺Creme Caramel with Rice Pudding Ice-cream ($68)焦糖布甸果然係世一🥺🥺🥺超香滑奶味濃郁,入口即溶❤️❤️ 焦糖味balance得好好😆絕對唔係死甜!米布甸雪糕令成個甜品level up😇😇 好想試埋斑蘭味..可惜嗰日冇😭Basque Burnt Cheesecake, Strawberry Sorbet ($78)食完布甸唔夠喉再叫埋cheese cake🤣蛋糕正常發揮~ 口感比較紮實,都夠

伴碟畫龍點睛🤩🤩 100分🥺

食完布甸唔夠喉再叫埋cheese cake🤣蛋糕正常發揮~ 口感比較紮實,都夠香滑😋 個sorbet酸酸甜甜,夏天透心涼🥰

💡聽講佢哋嘅French toast都好好食‼️但原來秋冬先有🥺🥺下次一定要再試!