2010-08-01 11 瀏覽
今天遊開大埔,一向鈡意吃Pizza嘅我見到呢間鋪甘多人讚,於是lai試下啦。呢間鋪甚難揾,竟然開起屋村祗而又唔起眼的location,都揾左一陣呀~~叫左過2人B餐櫻之花Pizza: 芝士鋪滿整個pizza,very good!d餡料有三文魚、蟹柳、獅子狗、栗米等。批底好香脆。熱辣辣加上千島汁,整得非常可口!香蒜肉絲意粉: 開頭諗住會唔會同PizzaHxx一樣,點知比起真係好好多,d用料+足+,肉絲火腿大大粒有滿足感另加主打的炸雞: 是另一水準之作,皮脆肉滑,好有味,一定要試下呀!整體水準好過PizzaHxx 不過嫌等候食物時間太耐了,希望可以改善下。仲有2人餐份量太少了加多1個飯就差不多~~~

叫左過2人B餐

整體水準好過PizzaHxx
加多1個飯就差不多~~~
2010-08-01
  • 櫻之花Pizza