2022-10-31 91 瀏覽
用omakase慶祝生日🤩男朋友鍾意食日本野,於是上網搵左好耐邊到既omakase餐廳裝修靚之餘食物又OK既😛之後就揀左呢間 元朗舍利鮨。提早左兩個月左右book枱,make sure果日有位😂同埋可以remark慶祝生日🎂餐廳門外日式裝修,入到去環境好靚好新好企理又光猛,每枱客人相隔既空間都足夠,同唔識既人唔會坐得好近搞到怕尷尬師傅會每道菜式都向我地介紹,話我地聽條魚叫咩名,來自邊到🤣邊食野之餘又可以長知識。我地lunch叫左$480/人既12貫壽司🍣食物質素好高,每款都有驚喜無投訴👍🏻👍🏻最後一件壽司都上完後,師傅上雪糕做甜品,估唔到仲準備左兩個蛋糕仔加個寫上「生日快樂」既朱古力牌😝男朋友覺得好驚喜又開心總結:無論環境,衛生,服務,食物質素係我心目中都佔好高分👍🏻唔係一間求求其其既餐廳
用omakase慶祝生日🤩
之後就揀左呢間 元朗舍利鮨。

我地lunch叫左$480/人既12貫壽司🍣
食物質素好高,每款都有驚喜無投訴👍🏻👍🏻

90 分鐘 (堂食)
午餐