2014-03-12 5625 瀏覽
是日約左朋友去行山, 大家約定食一個豐富既早餐先出發係田心村的一角見到一間裝修比較西式既餐廳, 就諗住試一試喇當時已經11:30AM, 但見佢個早餐MENU好吸引喎店員行出黎問我地係咪想要早餐, 就話做埋我地個份啦, YEAH!都幾多唔同既選擇, 不過我地都揀左湯意粉炒蛋煙火腿意粉: 炒蛋炒得好嫰滑, 煙火腿就無咩特別, 不過就為個湯意粉加左D鹹味意粉煮得剛好, 唔會太林, 爽口彈牙泡沫咖啡: 估唔到叫泡沫咖啡都唔洗加錢, 真係好呀泡沫咖啡而上灑上可可粉, 賣相更吸引, 只可惜咖啡味唔夠濃, 味道普通見到有其中一位客人份早餐好吸引, 店員見到我同友人對眼發哂光咁望住人地份早餐就主動走埋黎同我地介紹呢份早餐係"自家製炒蛋套餐", 叫我地下次黎試下。係呢到食早餐聽到好多唔同食客之間既交談, 店員又會比下意見, 感覺好溫馨遲下有機會再返黎食野先
是日約左朋友去行山, 大家約定食一個豐富既早餐先出發
係田心村的一角見到一間裝修比較西式既餐廳, 就諗住試一試喇
當時已經11:30AM, 但見佢個早餐MENU好吸引喎
都幾多唔同既選擇, 不過我地都揀左湯意粉
炒蛋煙火腿意粉
意粉煮得剛好, 唔會太林, 爽口彈牙
泡沫咖啡
泡沫咖啡: 估唔到叫泡沫咖啡都唔洗加錢, 真係好呀

遲下有機會再返黎食野先
2014-02-25