2017-08-20 179 瀏覽
去九展睇完演唱之前就係附近食個晚餐先!偶爾走走下,發現之前係銅鑼灣食過既bingo and cook係九展出現,而且價錢比銅鑼灣分店較平!原味炸雞以紙桶上檯,份量非常驚人!相信足足有一隻雞既份量唷!炸雞新鮮熱辣,皮炸肉嫩,真係另人食到不能自拔呀!辣炒豬肉飯係我既最愛!辣度十足,同係韓國食到既味道一樣唷!豬肉唔會太瘦太「鞋」,豬肉片帶有小小脂肪,夠哂香口!盒飯同時拌有沙律菜,減少了多肉少菜既罪惡感,很健康呢!人蔘雞湯大約有半隻雞既份量,糯米飯煙靱。每啖湯入口都飲到淡淡甘香既人蔘味!泡菜煎餅辣辣的,非常滋味!雖然經過油煎,但入口唔會太油膩,外層煎得有點脆,內裡口感綿綿的!飲品相對銅鑼灣冇太多選擇,只有罐裝飲品,欠缺了特飲!

飲品相對銅鑼灣冇太多選擇,只有罐裝飲品,欠缺了特飲!