2023-11-26 56 瀏覽
第一次去餐廳感覺良好,2:16落單叫左清酒味淋鮑魚鮮蜆麻辣意粉,小龍蝦酸忌廉滑蛋toast, 焦糖latte, 開心果latte. 2:30上焦糖latte, 2:45 上意粉,意粉好味,原本打算會幫襯第二次,跟住好期待個toast ,點知等了又等,老公個意粉都差唔多食完,個toast 先黎,雖然龍蝦仔滿瀉,但個包滲透哂d油出哂黎, 開心果latte 仲未有就請問了服務員,她說:多單要再等下,但我們食完toast之後,再問另一位服務員說:她又說因為多單所以做吳切,跟住等左5分鐘後終於有,但心想我地是同一時間落單,點解2杯飲品會相差45分鐘到呢?杯開心果淡而無味,飲左兩淡我地就即埋單走。