2022-10-09
和牛真係我嘅comfort food有咩事食和牛就可以解決好認同老闆依句一齊食和牛可以解決好多紛爭Special tasting menu $888/位成個set由頭到尾都係和牛和牛沙律胡麻醬沙律 都無乜機會出事再加幾塊和牛係面營養好均衡和牛紫蘇天婦羅好努力咁想挑塊紫蘇葉出嚟 但唔係好成功😂就連埋紫蘇葉食埋 好在唔係好重草青味和牛炸完好香仲Keep到啲肉汁和牛鵝肝三文治無得頂🥹🥹🥹麵包烘到好香好脆 鵝肝同和牛都好厚切鵝肝嘅油爆晒出嚟🥹再夾埋和牛 係幸福牙🦦跟住就到燒肉和牛拼盤 (牛舌, 西冷, 肉眼, 牛三角, 薄燒) 薄燒會有專人負責燒夠晒薄 燒一燒就好香 再配蒜片食其他部位就有小廚神出手👨🏼🍳最愛牛三角🥹牛牛嘅脂肪燒完出嚟 嫩滑得嚟 重點係啲油香正到呢和牛櫻花蝦舞茸釜飯個汁唔係好啱我口味🫣好在食薄燒有個生雞蛋 依個飯撈蛋汁食一流沖淡原本個汁 又多咗啲蛋味 而和牛仍然都仲係咁肉嫩多汁🥹食到尾都食唔厭🦦(個frd太weak 中段食到牛三角就話膩最後食埋生果同雪糕 滿足
Special tasting menu $888/位
成個set由頭到尾都係和牛
和牛沙律
胡麻醬沙律 都無乜機會出事再加幾塊和牛係面營養好均衡
和牛紫蘇天婦羅
和牛鵝肝三文治
無得頂🥹🥹🥹麵包烘到好香好脆 鵝肝同和牛都好厚切鵝肝嘅油爆晒出嚟🥹再夾埋和牛 係幸福牙🦦 跟住就到燒肉
和牛拼盤
(牛舌, 西冷, 肉眼, 牛三角, 薄燒)
薄燒會有專人負責燒
和牛櫻花蝦舞茸釜飯
個汁唔係好啱我口味🫣好在食薄燒有個生雞蛋 依個飯撈蛋汁食一流沖淡原本個汁 又多咗啲蛋味 而和牛仍然都仲係咁肉嫩多汁🥹食到尾都食唔厭🦦(個frd太weak 中段食到牛三角就話膩 最後食埋生果同雪糕 滿足