2018-02-17 102 瀏覽
好耐都冇食過日式放題, 好耐之前有去嗰組長日式放題, 已經幾年嘅事啦, 今日就同朋友一齊上去, 回味一番!原來近期組長日式放題, 有一個魚蝦蟹嘅發財遊戲, 都幾有心思, 搖一搖, 就中咗個獎,就係有日式雞泡魚乾, HEHE雞泡魚乾, 能充分演繹出雞泡魚的干香味美,咀嚼時齒颊生香另外, 我再加錢換咗個極上日式食品, 包括有雪場蟹腳, 鵝肝多士,黃金焗蠔,安格斯牛柳,特大赤蝦,同埋珍寶大仔鱈場蟹腳, 蟹肉肉質非常鮮甜, 特大赤蝦非常之大, 肉質q彈, 安格斯牛柳, 肉質有口感, 又juicy! 鵝肝多士, 煎鵝肝的香滑口感, 配啲酸酸地既汁, 食起嚟會無咁肥膩, 正!佢嘅創作手工壽司, 的的色色, 賣相不錯, 經過火炙之後, 口感有所提升添!

雞泡魚乾, 能充分演繹出雞泡魚的干香味美,咀嚼時齒颊生香