2019-05-17 240 瀏覽
我同女朋友都幾鍾意去尖沙咀樂士佛台happy hour。難得早收工,又係happy friday,梗係去飲返杯啦。感受上openrice睇下有邊幾間酒吧餐廳好嘅。點知俾我發現咗一間係以電競為主題嘅酒吧,每個男人都喜歡打機,你懂的,所以有呢個機會就去試一試啦。可能今日時間尚早,夜鬼都未出動,所以去到祇有我第一臺客,呢度果然除咗有飛鏢機之外,仲有幾部遊戲機可以比人玩,滿足係男仔嘅慾望。而且成間酒吧嘅環境都好有情調嘅嚟到梗係叫返兩杯嘢飲先。女朋友叫咗杯KOL,mocktail來的。果味比較重,酸酸甜甜咁,都幾開胃嘅。這種酒仲有happy hour買一送一添。我就叫咗杯荔枝酒signature cocktail,飲落感覺有啲似荔枝味jollysandy,咁當然呢杯香好多啦,杯入邊仲有個冰碗裝住粒荔枝添,賣相非常靚仔。炸魚薯條。兩大塊炸魚,炸得都幾鬆脆可口,薯條係幼身,即係大家麥當勞食嗰隻噉。通常炸嘢都係比較穩陣嘅選擇,所以都幾好食嘅。煙三文魚披薩。呢個披薩真係嘛嘛地喇,雖然煙三文魚係好足料嘅,每塊披薩都有足足一塊煙三文魚,同埋足夠嘅芝士同番茄醬,但係唔知點解上咗嗰時有少少凍,所以扣左個分。不過

炸魚薯條。

煙三文魚披薩。

不過點都好啦,酒吧環境靚仔,又係電競有gimmick,signature cocktail亦都好飲,唯一挑剔係pizza爭啲啲。