2008-07-24
21.07.2008(一)緊張的我兩星期前已經訂左枱,,叫左個蕃茄凍湯($4x),,就係你,,好難飲,,我地唔識欣賞呢個..晒錢.. 附送ge bread我地都唔識欣賞..覺得好難咬全日食到既都很好,,最後竟衰係個包同湯到..不眠王子d 相影得咁好,,so跟住試左孖芝同闊條麵孖芝好食,,唔乾身,,個包都好好味,,薯條熱辣辣!great!薯仔厚身,,薯味又濃且脆口 嘻,,男友喜歡!意式牛肉及豬肉香腸闊條麵,,原來闊條麵都唔係好闊,,同河粉咁上下闊,,d麵口感唔錯,,但$78的話..可試其他服務就好好na!講好左食完之後佢收野,,就上我hand make既菜,,佢開始收,,但之後我覺得左右都有客太嘈na,,跟住我要求轉枱,,佢話冇問題,,接下來~佢就幫我’’用碟上’’’’用grace整既壽包’’,,嘻,,因每19年一次新舊曆一起,, 整左18個細既,,伴第19個大,,當中式也有慶祝之後再出了我的士多啤梨芝士餅,,又講happy birthday又主動幫我地影相,,許完願,,佢就幫我地拎入去切thanks very much!
緊張的我兩星期前已經訂左枱,,
附送ge bread我地都唔識欣賞..覺得好難咬
全日食到既都很好,,最後竟衰係個包同湯到..
不眠王子d 相影得咁好,,so跟住試左孖芝同闊條麵
孖芝好食,,唔乾身,,個包都好好味,,
薯條熱辣辣!great!
薯仔厚身,,薯味又濃且脆口
嘻,,男友喜歡!
意式牛肉及豬肉香腸闊條麵,,
原來闊條麵都唔係好闊,,同河粉咁上下闊,,
d麵口感唔錯,,但$78的話..可試其他
服務就好好na!
講好左食完之後佢收野,,就上我hand make既菜,,
佢開始收,,但之後我覺得左右都有客太嘈na,,
跟住我要求轉枱,,佢話冇問題,,[因為我想靜d,,而且當時已經有數張吉枱]
許完願,,佢就幫我地拎入去切
thanks very much!