今日特登相約好姊妹嚟呢度食lunch❣️ 呢度嘅裝修超級靚,極之igable😍 Cafe 有兩層,地方好大,安排坐咗係一個近門口,超有特色既位置,有好多唔同裝飾品,睇得出老闆非常有心思咁打造異國風情👍🏻👍🏻 上到2樓,見到一盞盞色彩繽紛嘅燈,又係一個打卡位😆🔸炸雞烈日窩夫伴香草蒜蓉汁 $148▪️ 炸雞非常有份量,外邊炸得香脆,裏面保留左肉汁😍 仲有我最鍾意嘅窩夫,夾埋一齊食好正👍🏻🔸Calamari Spaghetti $138▪️入面有好多明太子仲有魷魚,口感好好😋 加埋佢嘅忌廉汁,非常creamy 🤤🔸Sunrise $68▪️真係日出既顏色😋😋 佢係類似Expresso tonic 咁既,我幾鐘意❤️🔸Pink Lady $65▪️佢有玫瑰荔枝嘅香味,淡淡嘅粉紅色,好有少女風❤️🔸玫瑰荔枝芝士蛋糕 $62▪️兩個女生嘅飯局,當然要有個甜品作總結🤣🤣 佢每日嘅甜品會寫喺個黑板度,今次試嘅玫瑰荔枝芝士蛋糕,有非常香嘅玫瑰同荔枝味道,cheesecake 整得好creamy 🥰我哋坐喺近門口嘅位置,落地玻璃愛嘅日光照射落嚟,非常舒適寫意⭐️

🔸炸雞烈日窩夫伴香草蒜蓉汁 $148

🔸Calamari Spaghetti $138

🔸Sunrise $68

🔸Pink Lady $65
▪️佢有玫瑰荔枝嘅香味,淡淡嘅粉紅色,好有少女風❤️

🔸玫瑰荔枝芝士蛋糕 $62

2023-02-20