𝑷𝒐𝒕𝒂𝒕𝒐 𝑯𝒆𝒂𝒅 係我喺𝒃𝒂𝒍𝒊其中一個最喜歡嘅𝒃𝒆𝒂𝒄𝒉 𝒄𝒍𝒖𝒃,環境好𝒄𝒉𝒊𝒍𝒍好正,大家有機會去𝒃𝒂𝒍𝒊的話一定要去啊~~香港分店一入到去見到裝修用上木系擺設,真係有一種去咗東南亞嘅感覺🌳想同朋友傾偈嘅話,可以揀梳化位,亦都見到有人拎住電腦嚟做嘢,喺度過一個下晝都真係幾舒服嘅感覺!ღ 𝐍𝐚𝐬𝐢 𝐆𝐨𝐫𝐞𝐧𝐠 𝐁𝐚𝐛𝐢 𝐊𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐭 $𝟏𝟐𝟖@_seriousfoodblog_ 大推嘅豬肉炒飯!果然無介紹錯,好好好食呢(•̀ᴗ•́)و豬腩肉同腸仔鹹香味突出,配料同香料嘅味道配搭好惹味~重點係份量真係好多😍好抵食!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 𝐒𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐲𝐚𝐦 𝐁𝐮𝐦𝐛𝐮 𝐊𝐚𝐜𝐚𝐧𝐠 $𝟗𝟖食印尼野一定要食串燒啦🤪沙嗲醬汁味道正宗,除咗有花生香外,仲會食到花生碎粒!雞肉都算烤幾滑,唔錯~但整體性價比冇炒飯咁驚喜🙊╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬ღ 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐚𝐲 +$𝟑𝟓當日嘅甜品係𝑷𝒂𝒏𝒅𝒂𝒏 𝑪𝒉𝒊𝒇𝒇𝒐𝒏 𝑪𝒂𝒌𝒆,喺我仲猶豫緊試唔試吓嘅時候,原來𝓪𝓶𝓮𝓵𝔂偷偷準備咗俾我💓

𝐍𝐚𝐬𝐢 𝐆𝐨𝐫𝐞𝐧𝐠 𝐁𝐚𝐛𝐢 𝐊𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐭

@_seriousfoodblog_ 大推嘅豬肉炒飯!
果然無介紹錯,好好好食呢(•̀ᴗ•́)و

ღ 𝐒𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐲𝐚𝐦 𝐁𝐮𝐦𝐛𝐮 𝐊𝐚𝐜𝐚𝐧𝐠 $𝟗𝟖
食印尼野一定要食串燒啦🤪
𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐚𝐲

ღ 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐚𝐲 +$𝟑𝟓
當日嘅甜品係𝑷𝒂𝒏𝒅𝒂𝒏 𝑪𝒉𝒊𝒇𝒇𝒐𝒏 𝑪𝒂𝒌𝒆,喺我仲猶豫緊試唔試吓嘅時候,原來𝓪𝓶𝓮𝓵𝔂偷偷準備咗俾我💓呢個蛋糕有成功令我對班蘭嘅味道改觀( ˘ ³˘)♥︎
蛋糕鬆軟,甜度同濕潤度都適中,加埋中間嘅𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺,真係會食唔停口🤩
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬

𝗞𝗮𝘂𝗺 𝗣𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼 𝗛𝗲𝗮𝗱 @potatoheadhk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_saiyingpun
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_indo
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟭𝟱𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓