2018-12-22
食個滿足既晚餐。同朋友來到尖沙咀既呢間餐廳, 佢幫手BOOK 我搵路。去到時, 無人, 我地係第一檯, 可能時間仲早啦。一order 完佢地就送上餐包。有3款, 由左至右。圓形小餐包: 好好味! 好軟! 入口好易化! 正!中間: 呢個我覺得麻麻地, 無咩味。長形餅: 呢個好脆口, 很香, 有蔥味。龍蝦湯我去親西式餐廳都會order, 今次試呢間, 估吾到係有個蠟燭仔係下面烘熱緊。個湯都好好飲好正。店員仲好nice甘比左兩個碗仔我地, 因為我地兩個人order左一個湯。So sweet! 呢杯野好好飲! 好治癒呀! 好肥好肥既CREAM係上面, 正呀! 邪惡到一個極點。薯條我地order 左有黑松路味, 不過真係好淡, 食得出係有味, 但一D 都吾出。所以下次order 都係order 普通既算, 哈哈! 呢個田螺推薦一定要order !!真係好好味! 我見好多檯都有叫!! 吾怪得知啦!! 可能係招牌菜!! 哈哈!! 墨汁意大利飯食完成嘴都黑晒! 哈哈!! 個飯幾好味, 吾會太硬, 岩岩好。最重要係料好多! 隻龍蝦好味呀! D 海鮮除左魷魚同青口, 其他都好好味! 落埋TABASCO
同朋友來到尖沙咀既呢間餐廳, 佢幫手BOOK 我搵路。
去到時, 無人, 我地係第一檯, 可能時間仲早啦。
一order 完佢地就送上餐包。
有3款, 由左至右。
圓形小餐包: 好好味! 好軟! 入口好易化! 正!
中間: 呢個我覺得麻麻地, 無咩味。
長形餅: 呢個好脆口, 很香, 有蔥味。
個湯都好好飲好正。
所以下次order 都係order 普通既算, 哈哈!
呢個田螺推薦一定要order !!真係好好味!
墨汁意大利飯
最重要係料好多! 隻龍蝦好味呀!
D 海鮮除左魷魚同青口, 其他都好好味! 落埋TABASCO 正!
食完捧住個肚走呀! 今餐真係好滿足!