2023-07-18
呢間位於銅鑼灣既cafe,除左有精緻既美食之外,仲有超可愛既立體拉花,帶女仔黎打卡簡直一流裝修好有氣氛,傾計一流Dinner set選擇都幾多,而且價錢唔貴3D Bear Hot Chocolate首先必須介紹呢到既立體拉花飲品可愛到連我呢個鋼鐵直男都少女心爆發而且味道都非常唔錯必點之選Rose Chocolate用上真玫瑰既玫瑰朱古力玫瑰花瓣既微甘同獨有既香氣同朱古力好夾餐湯亦好有水準慢煮磯燒鮑魚、明太子、煙燻蘋果木鮮味既鮑魚,再加上明太子,鮮上加鮮之餘,仲有陣陣煙燻既蘋果木香,味道同口感都好有層次香煎北海道刺身級帶子、香草牛油泡沫、檸檬橄欖油你會食得出堅係刺身級,因為佢一食落口成個鮮味都會係口入面爆發出黎海龍王鮮茄醬、時令海鮮薈、意大利飯相當有水準既一個意大利飯飯粒軟中帶少少硬,保留到正宗意大利飯應有口感之餘亦配口到香港人口味而且食落好creamy仲有多款新鮮既海鮮成個味道都好豐富法式慢煮去骨黃油雞、阿里爸爸香辣醬唔好睇佢好似成舊雞胸咁就一定好乾佢食落係估你唔到咁juicy而且仲有黃油雞獨有既雞油香加上微辣得黎有層次既醬汁令人勁開胃
Dinner set選擇都幾多,而且價錢唔貴
3D Bear Hot Chocolate
首先必須介紹呢到既立體拉花飲品
可愛到連我呢個鋼鐵直男都少女心爆發
而且味道都非常唔錯
必點之選 Rose Chocolate
用上真玫瑰既玫瑰朱古力
玫瑰花瓣既微甘同獨有既香氣同朱古力好夾 餐湯亦好有水準
慢煮磯燒鮑魚、明太子、煙燻蘋果木
鮮味既鮑魚,再加上明太子,鮮上加鮮之餘,仲有陣陣煙燻既蘋果木香,味道同口感都好有層次 香煎北海道 刺身級帶子、香草牛油泡沫、檸檬橄欖油
你會食得出堅係刺身級,因為佢一食落口成個鮮味都會係口入面爆發出黎 海龍王鮮茄醬、時令海鮮薈、意大利飯
相當有水準既一個意大利飯
而且食落好creamy
仲有多款新鮮既海鮮
成個味道都好豐富 法式慢煮去骨黃油雞、阿里爸爸香辣醬
唔好睇佢好似成舊雞胸咁就一定好乾
佢食落係估你唔到咁juicy