2023-01-19 436 瀏覽
睇完戲撞正八號風球打到黎,趕住返屋企,想快手食個early dinner, 樓上既food court又收檔,好彩呢間shake shack仲有開。幾年前食過一次覺得味道普通,但係今次有驚喜!先食個Fries $28,係一節節既間條薯條,非常香脆,口感同味道都似KFC既格格脆薯,大愛呀。份量很大,兩個人share都食左好耐。點左兩個包,一個Shack cheese burger single $54,個包睇落細個,食落一啲都唔少,塊牛肉咬落仲有少少紅色,有啲軟熟,味道有燒焦香,仲有脆既燶邊,好正呀:good: 餡料仲有清新既生菜同蕃茄,仲有一塊芝士。另一個係Dark meat hot chick'n. 話係辣既脆雞包,其實一啲都唔辣,塊雞好厚,調味好香,有少少Juicy同鮮嫰,雖然比唔上麥炸雞,都算唔錯啦。有兩大塊多汁既酸瓜,唔係太酸,好味。飲品share左一杯milk tea shake,都幾有茶味,好好味。我地帶住導盲犬Delta,職員服務非常好,雖然狗仔餅暫停供應,但職員姐姐Offer話請Delta食一球cups & cones雪糕/Milk shake。另外我攞茄汁有啲雞手鴨腳

我地帶住導盲犬Delta,職員服務非常好,雖然狗仔餅暫停供應,但職員姐姐Offer話請Delta食一球cups & cones雪糕/Milk shake。另外我攞茄汁有啲雞手鴨腳,職員哥哥都有主動幫手,非常感謝
2022-08-24