2020-08-06 204 瀏覽
因為疫情嚴重,最近都好少出去食嘢,因為都好擔心感染。今日終於忍唔住去左科學園抖下氣,因為覺個到地方比較大,應該比較空曠。行到少少攰,去到見到呢個餐廳既食物同 menu好似好吸引,決定走入去食! 我地叫左2個set lunxh, 加左一份salad, 份量都算大,仲有2片鴨胸! 配上蕃茄餐湯,非常開胃! 佢餐茶都好特別,係紅茶包再自行加奶,奶非常厚,好彩我自己都可以調教到一杯又滑又好味既奶茶🤣🤣其中一個lunch set就係呢個double chicken lemon burger 用檸檬醃製厚切雞扒再配上一塊脆辣雞腿,個口細啲都食唔到啊! 特別醬汁嘅配合亦都令到雞嘅鮮味非常之出色,食完之後個口好耐都仲記住呢一浸香味! 薯條亦非常之新鮮,明顯係新鮮炸起! 另外呢一個食完一定知你啱啱偷食完嘅意粉,墨汁意粉非常之香蒜蓉味,而且青口數量亦非常多,配上tabasco 認真一流! 唔知幾時再有機會出去食啦😢😢😂大家要保重身體! 希望疫情快點完!