2020-06-02
疫情下入元朗搵食好在個frd早到,排左一陣就有位落左3次單,有兩次都漏野,唔知想點疫情下,3人可以坐6人枱第一個係招牌,又係熱門。豬扒好大塊厚身,易砌,有口感,唔嚡。可惜啲汁少左啲,如果唔係就喇!下次會encore配什果沙律,感覺無咁heavy原隻蝦上,表面好鬆脆,麵包鬆軟,唔會炸到乾憎憎。伴碟沙律唔係太多沙律醬呢個無下次睇落幾正,實際就。。。杯野唔太甜,呢個要讚。可惜啲紅豆未煮淋,原粒硬的,no good lor由於漏單,食極都唔飽咁,又叫左瑞士雞翼撈丁同咖哩牛筋飯。首先個撈丁,唔夠汁,味又唔出。完全食唔出係瑞士汁的味,好似一般豉油撈咁雞無試,唔評論。個咖哩辣到飛起(因為唔食得辣)個frd話辣過唔知大x樂定大x活嗰啲。但其實係好食的。好在一開始無倒曬啲白飯落啲咖哩度,如果唔係就大檸樂仲有炸脾未試,下次再encore
落左3次單,有兩次都漏野,唔知想點疫情下,3人可以坐6人枱
由於漏單,食極都唔飽咁,又叫左瑞士雞翼撈丁同咖哩牛筋飯。
仲有炸脾未試,下次再encore